DC Grafički centar - proizvodi
lino banner

lino
Naslovna
Kontakt
English
>>Proizvodi
EIZO
GMG COLOR
X-RITE
ENFOCUS
EPSON
>>Usluge FLEKSO OFSET PRODUKCIJA >>Kontrola procesa Upravljanje bojom UGRA

headline

 

Naša firma orijentisana je na prodaju vrhunskih profesionalnih prozvoda namenjenih procesu pripreme za štampu i same štampe. Pored prodaje, pružamo vam i ekspertske savete u vezi izbora pravog uređaja ili softvera za vaše potrebe, kao i pravilnog korišćenja kupljenih proizvoda.
Ovde vam ukratko predstavljamo naš celokupni asortiman.

 

GMG COLOR
gmg

GMG ColorProof je softver za profesionalnu izradu i kontrolu digitalnih probnih otisaka. Omogućava precizne otiske koji se koriste kao referentni obrazac u daljem procesu štampe.

detaljnije>>

EIZO
alwan

EIZO je renomirani proizvođač vrhunskih LCD monitora, pozicioniranih u najvišoj klasi kvaliteta. Ovi monitori omogućavaju najverniji mogući prikaz boja na ekranu.

detaljnije>>

X-RITE
xrite

U ponudi imamo širok asortiman X-RITE profesionalnih uređaja za merenje nanosa boja, od procesa izrade probnih otisaka, pa svih vrsta procesa štampe.

detaljnije>>

ENFOCUS
enfocus

ENFOCUS proizvodi niz alatki za obradu PDF dokumenata, a njihov najpoznatiji proizvod čuveni PitStop, plug-in neophodan za profesionalnu prepress obradu u softveru Adobe Acrobat.

detaljnije>>

EPSON
epson

Nudimo vam EPSON profesionalne ink-jet štampače za izradu referentnih digitalnih otisaka, a u ponudi imamo modele sa širinama rolne od 430 do 1100 mm.

detaljnije>>

USKORO...

Naš asortiman se neprekidno širi, u skladu sa novim dostignućima štamparske tehnologije. Uskoro ćemo našu ponudu obogatiti novim profesionalnim rešenjima za vaše napredne zahteve.

Preporučujemo:

enfocusgmg
xrite

fadeout fadeout